Sportlovsaktiviteter v. 8

Mini-ridläger
Denna dagen har vi två små läger. Man kan vara nybörjare på det första. På det andra så ska du kunna rida själv i skritt och trav. Du ska även ha provat att galoppera någon gång. Du gör i ordning hästen för ridning. Vi hjälper dig om du är osäker. Behöver du ledare, så har vi våra goa och duktiga stalltjejer som hjälper till under hela lägret.
Lättare fika ingår.
När: Måndag den 19/2
Tid: kl.10.00-11.30 för nybörjare och kl.12.00-13.30 för mer vana .
Pris: 400 kr

Dagridläger
Ett ridläger för dig som är mer van att rida. Du ska kunna rida själv och vara intresserad av hoppning och dressyr.
Vi börjar med att rida ett pass i dressyr, där vi tittar på formen och rider övergångar. Har du fler önskemål så pratar vi ihop oss om det. Efter lunchen bygger vi en bana som ni själva har bestämt och så hoppar vi den. Som vanligt börjar vi på låga hinder och efterhand så höjer vi. Detta för att alla ska känna sig bekväma med hoppningen.
Lunch och ingår.
När:  Torsdag den 22/2
Tid: kl.10.00-15.00
Pris: 1000 krFöräldra-kurs
Är du förälder eller anhörig till någon på ridskolan? Då är du välkommen hit för att praktiskt lära dig hur du gör när du är med och hjälper till. Vi pratar om skötsel, hästens beteende, hur mycket du ska göra när du är här, och givetvis får du ställa frågor.
När: Lördag den 24/2
Tid: Kl.10.00-12.00 ca
Pris: Gratis! Kaffe ingår.
Minst 5 st anmälda annars ställs det in.


LOPPIS TEMA RIDKLÄDER OCH HÄSTSAKER
Har du avlagda hästkläder, skor, stövlar mm som du vill bli av med? Då kan du sälja dom här på loppis. Det är bra om någon annan kan ha glädje av det. Anmäl vad du har att sälja. Lista finns i stallet.
Ni som har börjat att rida och är på jakt efter ridkläder - välkomna!
När: Lördag den 24/2
Tid:  Kl.10.00-12.00


Förälder/barn - ridning

Här rider förälder och barn ihop! Ni bokar in er i stallet på den häst ni önskar. Samma häst får bara gå 2 gånger. Man kan rida i den stora paddocken eller i den lilla. Ni bestämmer själva vad ni vill göra.
När: Söndag den 25/2
Tid: Det finns tider från kl. 10.00- 12.00. Man skriver upp sig på den tid man kan, i vilken paddock man vill rida och på den häst man vill rida.
Pris: 600kr/ par