Om oss

Hästeriet & Ridskolan i Årnarp slog upp sina portar höstterminen2007. Då ägde ridskolan två hästar; Athilda och Farras, resten hade ridskolan på foder. Efterhand som hästarna var på ridskolan och verkade trivas med sitt jobb, så köptes dom loss. En del hästar har gått tillbaka till ägarna då ridskola inte var nåt dom trivdes med. I dagsläget, så finns det 11 hästar på ridskolan, men alla går inte i verksamheten. Vi har en painthäst som inte ska gå lektion.
Att det blev ridskola, var det flera faktorer som inverkade på.Men en faktor var, att jag körde runt om i sverige och hade ridlektioner. Jag åkte hem till hästägare för att hjälpa till med att lösa problem också.
Detta gjorde att jag träffade på många härliga hästar! Den ena hästen efter den andra blev "vanliga" hästar och jag kunde ha dom på foder och använda dom i ridskoleverksamheten.

Affärsidé

Utveckla ryttaren till en självsäker och trygg hästmänniska. Detta genom att man rider i små grupper och blir en god ryttare snabbare.

Vision

Här får man en allsidig träning med ett upplägg som utvecklar ryttaren både i ridning och hästhantering. Målsättningen är att man ska kunna ha foderhäst, vara medryttare eller skaffa egen häst efter att ha gått på ridskolan.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.

Hört från kund

Ni har det lugnt och fint på ridskolan!// Anna
Det är så skönt med små grupper, man lär sej så mycket då.//Rebecca