Träningstävlingar

Vi har dressyr- och hopptävlingar där alla kan vara med. Både du som har egen häst och du som rider på ridskolan är välkomna!

Det blir inga priser och inte någon 1:a, 2:a, eller 3:e placeringar (ingen rankning), men en rosett får du om du har klarat banan felfritt! 

Alla under 18 år måste ha hjälm + säkerhetsväst under hela tiden man är här. Det är för din egen skull!

Kommer du med egen häst så vet du bäst hur mycket den orkar, men som regel här, så får en häst inte starta mer än i tre klasser totalt under dagen.

OBS! Lasta inte ur hästen förrän du har visat giltigt vaccinationsintyg! Du får gå till mig och visa mig det, startanmäla dig och betala för de klasser du ska vara med i. Självklart ska hästen ha varit frisk dom sista tre veckorna innan start. Detta intygar du med en Hästägarförsäkran som du har med dig.

Pris: Att vara med och tävla kostar 100 kr/start som betalas på plats. Rosett ingår i priset om du rider felfritt.
Anmälan: Anmälan görs på mail eller telefon. Tänk på att all anmälan är bindande! Är du här på Ridskolan, så finns det anmälningslistor som du skriver upp dej på.

Kommande Träningstävlingar:

Halloween-hoppet!
Halloween firar vi med tävlingar. Det är Lördagen den 4/11.
Första start kl.13.00.
Vi börjar med Bom på mark. Därefter 30 cm. I Dessa båda klasser får du ha ledare.
Sedan fortsätter vi med 50 cm, 70 och 90 cm.
Klä ut dej! Vi har en tävling för bästa kostym. Alla som är här får vara med och rösta fram en vinnare. Ett litet pris går till den som fått flest röster!
Här finns God fika till bra pris under dagen!
ANMÄLNINGSLISTORNA är uppe i stallet på det vanliga stället!